Fursecuri cu dulceata

Printeaza

Fursecuri cu dulceata din: unt, zahar, faina, oua, esenta de vanilie, sare, dulceata, jeleu.

Ingrediente: Fursecuri_cu_dulceata

  • 200 g unt
  • 200 g zahăr
  • 500 g făină
  • 2 ouă
  • 1 fiolă esenţă de vanilie
  • un praf de sare
  • 100 g dulceaţă sau jeleu

Mod de preparare:

Amesteci bine untul la temperatura camerei cu zahărul, până la omogenizare, apoi adaugi ouăle, esenţa şi praful de sare. Amesteci bine până vei obţine o pastă, apoi adaugi făina. Vei obţine un aluat frgged, pe care îl laşi să se odihnească 15 minute.

Il împărţi în 2 bucăţi şi întinzi foi. Apoi, cu formele speciale decupezi fursecuri, pe care le aşezi în tava tapetată cu hârtie de copt. Le coci la foc iute, pentru 10-15 minute. Le laşi la răcit şi le umpli cu diverse dulceţuri sau jeleuri.

Fursecuri cu dulceata

Fursecuri_cu_dulceata

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.