Fursecuri de casa cu dulceata

Printeaza

Fursecuri de casa cu dulceata din: faina, dulceata, unt, oua, zahar, sare.

Ingrediente:Fursecuri de casa cu dulceata

  • 450 g făină
  • 200 g dulceaţă
  • 200 g unt
  • 2 gălbenuşuri
  • 100 g zahăr pudră
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • 1 praf de sare

 

Mod de preparare:

Bate energic zahărul pudră cu gălbenuşurile. Adaugă untul tăiat bucăţi mici şi zahărul vanilat, apoi făina şi sarea.

Formează bile din aluatul obţinut. Dă-le 30 de minute la rece. întinde fiecare bilă pe blatul înfăinat, decupează forme de floare cu o formă specială. La jumătate dintre ele decupează în mijloc un cerc mai mic.

Coace-le 15 minute.

După ce se răcoresc, unge-le pe cele negăurite cu un strat subţire de dulceaţă şi lipeşte-le cu celelalte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.