Fursecuri cu branza si kaky

Printeaza

Fursecuri cu branza si kaky din: biscuiti, branza, zahar, frisca, gelatina, kaky, bombonele de ciocolata.

Ingrediente:Fursecuri cu branza si kaky

  • 1 pachet de biscuiţi rotunzi, mai mari
  •  200 g brânză dulce
  •  100 g zahăr
  •  2 plicuri zahăr vanilat
  •  300 ml frişcă lichidă
  •  1 pliculeţ gelatină
  •  2 fructe kaky, bine coapte
  •  bombonele de ciocolată

 

Mod de preparare:

Pentru crema de brânză pui într-un castron brânza cu zahărul şi zahărul vanilat şi le mixezi până se formează o pastă fină, apoi adaugi frişca lichidă şi o baţi cu mixerul, împreună cu brânza. Gelatina o dizolvi în 50 ml apă călduţă şi o pui peste cremă.

Fructele kaky le cureţi de coajă şi le tai cubuleţe. Pe o farfurie pui biscuiţi, ornezi cu cremă, apoi cu bucăţele de kaky, din nou biscuiţi, cremă, cubuleţe de kaky, iar biscuiţi şi deasupra ornezi cu bombonele de ciocolată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.