Retete de Revelion: Fursecuri picante

Printeaza

Fursecuri picante din: faina, bicarbonat, sare, unt sau margarina, branza, ou, telemea, cascaval, piper, boia.

Ingrediente:Retete de Revelion: Fursecuri picante

Aluatul:

  • 200 g făină
  • un vârf cuţit bicarbonat
  • sare
  • 50 g unt sau margarină
  • 100 g brânză rasă
  • 1 ou

Crema:

  • 100 g unt
  • 100 g telemea
  • 100 g caşcaval
  • sare
  • piper
  • boia (iuţeala se potriveşte în funcţie de gust, dar oricum nu trebuie exagerat!)

 

Mod de preparare:

Se face un aluat, care se frământă, se împarte în două şi se ţine la rece o oră.

Se întinde apoi din fiecare o foaie groasă de 1/2 cm şi se taie cu paharul rondele, nu foarte mari, care se coc. Se prepară crema frecând untul cu brânze- turile şi condimentele.

După ce s-au copt şi s-au răcit, se lipesc câte două cu cremă, iar deasupra se decorează cu crema trecută prin cornet. Pe fiecare se pune câte o bucăţică de gogoşar sau de măslină.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.