Fursecuri cu cartofi si branza

Printeaza

Fursecuri cu cartofi si branza din: unt, fulgi de ovaz, oua, sunca, cartofi, sare, piper, branza.

Ingrediente:Fursecuri_cu_cartofi_si_branza

  • 60 g unt
  • 120 g fulgi de ovăz
  • 3 ouă
  • 100 g şuncă crudă
  • 250 g cartofi copţi în coajă
  • piper
  • sare
  • 100 g brânză rasă

 

Mod de preparare:

Puneţi intr-o oală pe foc 200 ml de apă şi dizolvaţi untul în ea. Amestecaţi fulgii de ovăz cu ouăle şi puneţi-i în oală. Amestecaţi continuu până se formează un aluat care se desprinde de pe marginea oalei. Luaţi de pe foc.

Tăiaţi şunca în cubuleţe mici. Decojiţi cartofii, faceţi un piure şi adăugaţi-i în aluat împreună cu şunca. Asezonaţi cu sare şi piper, apoi lăsaţi aluatul cca 30 de minute în frigider.

Preîncălziţi cuptorul la 200 °C. Puneţi hârtie de copt in tavă. Formaţi bulgări mici din aluat, aplatizaţi-i şi asezati-i în tavă cu suficient spaţiu între ei.

Presăraţi fursecurile cu brânză şi puneţi-le cca 10-15 minute la copt pe raftul din mijloc al cuptorului.

Fursecuri cu cartofi si branza

Fursecuri_cu_cartofi_si_branza

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi plac fursecurile astea, nu prea-mi place forma lor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.