Fructe cu cremă de caise si ciocolată

Printeaza

O reteta de fructe cu crema de caise si ciocolata din: branza de vaci, smantana, zahar pudra, esenta de vanilie, caise, fulgi de ciocolata, pere si mere.

Ingrediente:Fructe cu cremă de caise si ciocolată

  • 225 g branza de vaci
  • 2 linguri smantana
  • 2 linguri zahar pudra
  • 0.5 lingurita esenta de vanilie
  • 40 g caise uscate tocate in bucati mari
  • 2 linguri fulgi de ciocolata sau ciocolata amaruie rasa

Pentru servit:

  • 2 pere de desert taiate in felii de 1 cm
  • 2 mere mari de desert taiate in felii de 1 cm

 

Mod de preparare:

Se pun intr-un robot de bucatarie sau intr-un blender branza de vaci, smantana, zaharul si esenta de vanilie si se fac piure. Se pune compozitia intr-un castron si se amesteca in ea caisele si fulgii de ciocolata. (Crema se poate acoperi si tine la frigider maximum o zi.)

Se aranjeaza perele si merele pe un platou, iar crema se pune intr-o cescuta la mijloc.

Fructe cu cremă de caise si ciocolată

Fructe cu cremă de caise si ciocolată

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.