Friptura cu usturoi si sos de rosii

Printeaza

Friptura cu usturoi si sos de rosii din: carne de porc, usturoi, vin, supa de carne, ulei de masline, cimbru, paprika, curry, piper, condiment vegetal, sos de soia, pasta de rosii.

Ingrediente:Friptura cu usturoi si sos de rosii

  • 1 kg carne de porc
  • 1 căpăţănă de usturoi
  • 1 pahar de vin rosu de ţară
  • 1 pahar supă de carne
  • ulei de măsline
  • cimbru
  • paprika
  • curry
  • piper
  • condiment vegetal
  • sos de soia
  • pastă de rosii

 

Mod de preparare:

Bucata de carne o „masezi” bine cu puţin ulei, sos de soia si condimente, o crestezi din loc în loc si introduci câte un cătel de usturoi.

Introduci carnea într-o pungă pentru copt împreună cu vinul si o lasi la frigider până a doua zi când o prepari. Pui carnea în tavă împreună cu sosul format, dai la cuptor împreună cu supa de carne încălzită si o acoperi cu folie de aluminiu.

După 40 de minute, înlături folia si adaugi pasta de rosii. Lasi până se rumeneste frumos deasupra si ungi din când în când friptura cu sosul din tavă.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.