Frigarui la rece

Printeaza

O reteta de frigarui la rece din: ulei de masline, usturoi, verdeturi, rosii, suc de lamaie, telemea, bacon, dovlecel, ardei gras, telina si salata verde.

Ingrediente:Frigarui la rece

pentru marinata:

  • 125 ml ulei de masline
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • 50 g verdeturi amestecate, dupa gust
  • 6 rosii taiate fin
  • 25 ml suc de lamaie

pentru salata:

  • 200 g telemea taiata cubulete
  • 200 g bacon taiat cubulete
  • 1 dovlecel mare, taiat cubulete si prajit
  • 1 ardei gras galben + 1 ardei gras rosu, taiat cuburi
  • 3 radacini de telina Apio, taiate bucati
  • salata verde

 

Mod de preparare:

Amesteci toate ingrediente­le pentru marinată, adaugi brânza şi cuburile de dovlecel şi de bacon şi dai deoparte să se marineze, cel puţin 1 oră. După ce s-au marinat legu­mele, le înfigi alternativ pe beţele de bambus: cubuleţe de brânză, dovlecei marinaţi, cubuleţe de bacon şi restul legumelor.

Peste frigăruile astfel formate, torni marina­ta, mixată în prealabil şi o laşi la rece până o serveşti. Poţi servi frigăruile cu garni­tură de orez sau simple, după cum preferi, sunt delicioase oricum.

Frigarui la rece

Frigarui la rece

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.