Frigarui de pui cu dovlecel si vinete

Printeaza

O reteta de frigaruid e pui cu dovlecel si vinete din: file de piept de pui, ulei de masline, piper, mustar, ierburi de provence, dovlecei, vinete si sare.

Ingrediente:Frigarui de pui cu dovlecel si vinete

  • 600 g file de piept de pui
  • 4 linguri ulei de măsline
  • piper
  • 1 linguriţă muştar
  • 1  linguriţă ierburi de Provence
  • 2  dovlecei mici subţiri
  • 2 vinete mici subtiri
  • sare

 

Mod de preparare:

Se taie carnea bucăţi. Se ames tecă 2 linguri de ulei de măsline cu piper, muştar şi verdeaţă. Se amestecă într-un castron carnea cu marinata şi se acoperă; se lasă să se pătrundă cca 30 minute.

Dovleceii şi vinetele se taie felii si se infig pe ţepuşe de lemn inmuiate în prealabil în apă, alter­nând cu carnea. Se sărează şi se piperează. Se ung frigăruile cu 2 linguri ulei de măsline şi se frig pe grătarul încins cca 10 minute, la foc mijlociu, întorcându-se de mai ori între timp.

Se decorează cu pătrunjel şi se servesc eventu­al cu sos de roşii sau sos picant.

Frigarui de pui cu dovlecel si vinete

Frigarui de pui cu dovlecel si vinete

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.