Frigarui cu carnati si ficat

Printeaza

Frigarui cu carnati si ficat din: carnati, ficatei de pasare, ciuperci, sare, piper, ardei, dovlecei, ceapa, rosii, ulei, bete pentru frigarui, mamaliga, grasime, rozmarin.

Ingrediente:Frigarui cu carnati si ficat

  • 8 cârnaţi proaspeţi
  • 8 ficaţi de pasăre
  • 8 ciuperci
  • sare
  • piper
  • 2-3 ardei
  • 3 dovlecei
  • 2 cepe
  • 3 roşii
  • 2-3 linguri ulei de floarea-soarelui
  • beţe pentru frigărui
  • mămăliguţă
  • grăsime pentru uns grătarul
  • rozmarin

 

Mod de preparare:

Se spală legumele si se taie felii mai mari. Se spală ciupercile şi se condimentea­ză cu sare si piper. Toate se pun la copt, pe grătar.

Se iau beţele de frigărui, se ung bine cu grăsime si se înfig ficaţii, înconjuraţi de cârnaţi. Se înţeapă discret cu o scobitoare pentru a evita să se umfle şi să se spargă.

Se pun pe grătar şi se rumenesc uniform pe ambele părţi. Legumele coapte si frigăruile se servesc cu mămăliguţă caldă şi se or­nează cu rozmarin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.