Frigarui de carnati cu mere si pui

Printeaza

Frigarui de carnati cu mere si pui din: carnati, piept de pui, mere, rosii, sare, piper, ulei de masline, cimbru si ciuperci.

Ingrediente:Frigarui de carnati cu mere si pui

  • 300 g carnati pentru bere
  • 2 piepturi de pui
  • 3 mere acrisoare
  • 2 cutii de rosii in suc propriu
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • cimbru
  • ciuperci

 

Mod de preparare:

încingeţi cuptorul. Roşiile se pasează şi se amestecă împreună cu sucul din cutii. Pasta obţinută se pune într-o cratiţă. Se adaugă puţin ulei de măsline, se condimentează cu sare şi piper, apoi se lasă să fiarbă până când se îngroaşă sosul, ames­tecând din când în când.

Piepturile de pui se curăţă de piele şi se dezo- sează, apoi se taie în cuburi potrivite. Merele se spală, se curăţă de coajă şi de cotoare şi se taie în felii mai groase. Ciupercile se curăţă, se spa­lă, se scurg şi se presară cu puţină sare şi piper. Pe frigărui se începe montarea alternativă a cârnaţilor, feli­ilor de mere, ciupercilor şi a cuburilor de pui.

După ce se formează toate frigăruile, se ung cu ulei de măsline, se condimentează cu sare şi piper apoi se presară cu cimbru uscat. Se aşază într-o tavă mai puţin adâncă şi se pun la cuptor. Sunt gata când cuburile de pui’-au devenit albe şi pot fi pătrunse cu dinţii unei furculiţe. Se servesc cu sosul de roşii ameste­cat cu cimbru uscat sau proaspăt.

Frigarui de carnati cu mere si pui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.