File de cod cu spanac

Printeaza

File de cod cu spanac

Ingrediente:File de cod cu spanac

  • 3 bucăţi file de cod
  • 1 kg spanac
  • 3 ouă
  • caşcaval ras
  • 2 cepe
  • 2 căţei de usturoi
  • margarină pentru uns
  • zeamă de lămâie
  • sare

 

Mod de preparare:

Stropeşti peştele cu zeamă de lămâie, îl rulezi şi îl fixezi cu scobitori, apoi il dai la cuptor pentru 5-10 minute. Separat, fierbi spanacul spălat şi curăţat în prealabil, iar dupa ce s-a răcit, îl toci cu un cuţit.

Intr-o tigaie, căleşti cepele şi usturoiul, apoi adaugi spanacul. Intr-un vas de Jena pe care îl ungi din belşug cu margarină, aşezi spanacul presărat cu sare, deasupra peştele rulat, iar peste ele torni ouăle bătute bine cu caşcavalul ras. Dai preparatul la cuptor până se rumeneşte.

File de cod cu spanac

File de cod cu spanac

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.