Fantezie cu bezea

Printeaza

Fantezie cu bezea

Fantezie cu bezea din: ciocolata menaj, lapte, blaturi de bezea, smantana, oua, zahar pudra, portocale.

Ingrediente:

  • 200 g ciocolata menaj
  • 3 linguri de lapte
  • 2 blaturi de bezea
  • 25 cl smantana lichida foarte rece
  • 6 galbenusuri
  • 120 g de zahar pudra
  • portocale confiate

 

Mod de preparare:

Topesti ciocolata cu laptele la bain-marie. Rupi bezeaua in bucati mari. Bati bine galbenusurile cu zaharul pana obtii un amestec aproape alb.

Pui vasul cu amestecul de zahar sa fiarba la bain-marie timp in care amesteci pana vei obtine o crema de consistenta smantanii.

Tragi de pe foc si lasi sa se odihneasca inainte de a adauga ciocolata topita. Amesteci bine apoi.

Bati smantana bine si incorporezi in compozitie. Torni toata compozitia intr-o forma tapetata cu hirtie de copt, intercaland bucatile de bezea.

Dai la congelator o ora, dupa care lasi la frigider pana la momentul servirii cind oferi invitatilor felii decorate cu portocale confiate.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.