Cupe cu fructe

Printeaza

Cupe cu fructe din: fructe de sezon, smantana, zahar praf, sampanie, frunze de menta si zahar vanilat.

Ingrediente:Cupe cu fructe

  • 600 g fructe de sezon: fragi, coacaze, agrise, cirese
  • 250 ml smantana grasa
  • 100 g zahar praf
  • 8 piscoturi de sampanie
  • 4 frunze verzi de menta
  • 2 linguri zahar vanilat

 

 

Mod de preparare:

Spălaţi fructele, scurgeţi-le de apă, eliminaţi frunzele, codiţele şi sâmburi. Puneţi-le într-un castron şi presăraţi-le cu zahăr vanilat. Separat, bateţi smântână cu zahărul, până obţineţi frişca. Puneţi în cupe reci în straturi alternative fructe şi frişcă. Deasu­pra să fie un strat de frişcă. Ornaţi cu pişcoturi şi frunze verzi de mentă.

Incoming search terms:

  • retete cupe cu fructe

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.