Cotlete de porc pane cu garnitură de piure de cartofi şi salată

Printeaza

Cotlete de porc pane cu garnitură de piure de cartofi şi salată

Ingrediente:Cotlete de porc pane cu garnitură de piure de cartofi şi salată

  • 900 g cotlet de porc fără os
  • 2 linguri pesmet
  • 1 lingură făină
  • 2 ouă
  • sare
  • 150 g ulei
  • 400 g cartofi
  • 1 pahar lapte
  • 30 g unt

 

Mod de preparare:

Cotletul se taie în felii, se platează, apoi se sărează. Se dau prin făină, ou şi pesmet şi se prăjesc în ulei.

Se servesc cu un piure de cartofi şi cu salată de sezon.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.