Cotlete de berbec la gratar

Printeaza

Cotlete de berbec la gratar

Ingrediente:Cotlete de berbec la gratar

  • 10 cotlete berbec
  • 1 linguriţă ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare:

Alegem cotlete mai grase, le batem, dăm sare, piper, presărăm puţin cimbru şi turnăm peste ele o linguriţă de ulei. Le lăsăm să stea o oră.

Puţin înaintea mesei, punem cotletele pe grătar. Le întoarcem pe amandouă părţile şi după 3-6 minute, le servim calde cu salată, de sezon.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.