Cornulete foarte moi

Printeaza

Cornulete foarte moi din: untura, smantana, drojdie, zahar vanilat, coaja de lamaie, zahar.

Ingrediente:Cornulete foarte moi

  • 250 g untura
  • 250 g smantana
  • 1 cub drojdie
  • 1-2 pliculete zahar vanilat
  • coaja rasa de lamaie
  • zahar

Mod de preparare:

Amesteci toate ingredientele si lasi aluatul sa creasca putin. Intinzi foaia, tai patrate si pui umplutura. Formezi cornulete si le pui in cuptor aproximativ 40 de minute.

Umplutura poate fi: gem cu nuca, marmelada sau branza dulce cu zahar vanilat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.