Prajiturele cu marmelada

Printeaza

Prajiturele cu marmelada din: nuca, zahar, marmelada, unt.

Ingrediente:Prajiturele cu marmelada

  • 200 g nucă măcinată
  • 125 g zahăr pudră
  • 2-3 linguri cu marmeladă de caise
  • zahăr vanilinat
  • 1 lingură cu unt

 

Mod de preparare:

Amestecăm în castron nuca măcinată cu zahărul, legăm amestecul cu marmeladă de caise şi frământăm pasta obţinută.

Parfumăm cu zahăr vanilinat, mai frământăm 1 min, apoi întindem o foaie groasă de 0,5 cm, din care tăiem rotunduri cu un pahar mic de ţuică.

Punem rondelele pe tava unsă cu ulei sau unt, pe care întindem hârtie albă sau hârtie de copt. Coacem 20 min la foc viu, scoatem forma din cuptor şi desprindem de pe hârtie prăjiturelele coapte.

Le servim reci, pudrate cu zahăr farin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.