Conopida cu sos remulad

Printeaza

Conopida cu sos remulad din: conopida, oua, ulei, mustar, verdeata, lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Conopida cu sos remulad

  • 1,8 kg conopida
  • 3 oua
  • 150 ml ulei
  • 2 linguri de mustar
  • 1 legatura de verdeata
  • zeama de la 1 lamaie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Conopida se curata de cotoare si de frunze, se spala si se pune la fiert intr-un vas cu apa si sare. Dupa ce a fiert, se raceste.

Se pregateste sosul remulad. Conopida fiarta se scurge de apa, se pune pe un platou si se serveste cu sos remulad.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.