Sos remulad

Printeaza

Sos remulad

Ingrediente:Sos remulad

  • 300 g maioneză
  • 160 g castraveciori
  • 2 g piper
  • 50 g muştar
  • 50 g ceapă
  • 1 legătură mărar
  • oţet
  • sare

 

Mod de preparare:

La maioneză se adaugă castraveciori muraţi curăţaţi de coajă şi de seminţe, tocaţi mărunt, mărar şi ceapă, tocate la fel.

Se amestecă bine şi se potriveşte de piper, muştar, oţet şi sare. Se serveşte la ouă, peşte şi la fripturi reci.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.