Cocktail de piersici cu sampanie

Printeaza

Cocktail de piersici cu sampanie din: piersici, zahar pudra, vin alb, sampanie si lichior de piersici.

Ingrediente:Cocktail de piersici cu sampanie

  • 600 g piersici
  • 150 g zahar pudra
  • 500 ml vin alb sec
  • 700 ml sampanie demisec
  • 50 ml lichior de piersici

 

Mod de preparare:

Se curăţă piersicile de coajă şi sâmburi, apoi se îndepărtează pieliţele rămase în locul sâmburilor. De obicei, acestea dau un gust amărui băuturii. Se taie felii subţiri pulpa de fructe şi se aşază cu zahăr, în straturi succesi­ve, într-un bol de sticlă.

Se toarnă deasupra atâta vin cât să treacă peste fructe. Se pune bolul acoperit la frigider, până a doua zi. înainte de servire, se adaugă restul de vin şi şampania, iar la urmă se stropeşte cu lichiorul de piersici. Se serveşte rece.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.