Cocktail de caise

Printeaza

Cocktail de caise din: caise, zahar pudra, vin alb, sampanie, lichior de caise.

Ingrediente:Cocktail de caise

  • 400 g caise coapte
  • 150 g zahar pudra
  • 500 ml vin alb sec
  • 700 ml sampanie demisec
  • 50 ml lichior de caise

Mod de preparare:

Se curăţă caiselese de sâmburi şi se taie felii subţiri. Acestea se presară cu zahăr şi se aşază în straturi, într-un bol de sticlă. Deasupra se toarnă atâta vin cât să acopere fructele. Se acoperă vasul şi se aşează în frigider, pentru 24 de ore.

Inainte de servire, se adaugă restul de vin, şampania şi lichiorul de caise. Se serveşte în cupe, frapate în prealabil.

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.