Clatite cu carne

Printeaza

Clatite cu carne 

Ingrediente:Clatite cu carne

  • 10 clătite
  • 300 g carne
  • 1 ceapă
  • 1-2 linguri sos alb
  • 2 ouă
  • pesmet
  • grăsime pentru prăjit

Mod de preparare:

Facem foi de clătite. Tăiem fie­care foaie în patru pătrate cu latura de 5-6 cm.

Pregătim tocătură de carne ca pentru musaca şi o tocăm încă o dată cu un cuţit mare pană se face ca o cre­mă. Dacă avem, adăugăm sos alb şi ames­tecăm bine.

Intindem pe fiecare foaie un strat de umplutură ; apoi rulăm foaia, dăm rulouI în ou bătut, apoi în pesmet, pregătindu-1 pentru pane. Păstrăm rulourile pînă la masă. Cu 1/4 oră înainte de masă, prăjim rulourile în tigaie, în gră­sime fierbinte. Le servim calde, cu sman­tană sau fără smantană.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.