Clatite cu carne de pasare

Printeaza

Clatite cu carne de pasare

Ingrediente:Clatite cu carne de pasare

  • 0,5 kg piept de pui
  • 1 ceapă
  • 1 ou
  • 2 linguri de smântână
  • sare
  • piper
  • 2 căţei de usturoi

 

Mod de preparare:

Puiul fiert şi dat prin maşină se amestecăşi cu celelalte ingrediente până se face o pastă omogenă cu care umplem clătitele.

Le împachetăm şi le punem într-un vas yena pe care îl dăm la cuptor, timp de jumătate de oră.

După ce s-au pătruns, le decorăm cu smântână şi roşii cu verdeaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.