Ciupeci umplute

Printeaza

Ciupeci umplute din: ciuperci, nuci, morcov, ceapa, ulei, telemea de oaie, oua, cascaval, marar, sare si piper.

Ingrediente:Ciupeci_umplute

  • 12 ciuperci mari
  • 150 g nuci pisate
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 4-5 linguri ulei
  • 100 g telemea de oaie
  • 2 oua
  • 100 g cascaval
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spălaţi ciupercile, tăiaţi-le picioruşele şi lăsaţi-le la scurs.

Tocaţi mărunt ceapa, picioruşele ciupercilor, morcovul şi căliţi-le în ulei, până ce se evaporă toată zeama. Adăugaţi nucile, mărarul tocat, un ou şi telemeaua măruntită.

Umpleţi ciupercile cu acest amestec.

Deasupra puneţi câte 1-2 linguri de caşcaval amestecat cu oul rămas şi puneţi ciupercile la cuptor, pentru 45-50 de minute.

Ciupeci umplute

Ciupeci_umplute

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.