Ciorbă de roşii cu bame

Printeaza

O reteta foarte simpla si gustoasa de ciorba de rosii cu bame din: rosii, ceapa verde, orez, bame, sare, ulei si paturnjel verde tocat.

Ingrediente:Ciorbă de roşii cu bame

  • o jumătate de kg de roşii
  • două legături de ceapă verde sau o ceapă mare
  • 3 linguri de orez
  • 300 g bame
  • o lingură de sare
  • două linguri de ulei
  • o legătură de pătrunjel verde tocat

 

Mod de preparare:

Se toacă ceapa, se pune la fiert în 2 I de apă cu sare. Când apa fierbe în clocot se adaugă orezul spălat.

Roşiile se curăţă de coajă, se toacă mărunt şi se pun la fiert când orezul a început să se umfle. Se curăţă bamele de codiţe, se spală şi se pun la fiert în ciorbă timp de 15 minute.

Se adaugă uleiul şi verdeaţa tocată.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • supa de bame

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.