Ciorba din cartofi noi

Printeaza

Ciorba din cartofi noi din: cartofi, morcovi, rosii, pastarnac, faina, ceapa verde, patrunjel, marar, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Ciorba din cartofi noi

  • 500 g cartofi noi
  • 2-3 morcovi
  • 2 roşii
  • 1 rădăcină de păstârnac
  • 1 lingură făină
  • 2 legături ceapă verde
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 legătură mărar
  • sare
  • piper măcinat
  • 2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Cunreţi legumele şi le speli. Pui la fiert în 2 litri de apă cartofii, morcovii şi păstârnacul, în prealabil tăiate după preferinţă.Tai ceapa mărunt şi o căleşti timp de 1 minut într-o tigaie, apoi adaugi făina desfăcută în 150 ml apă rece şi amesteci pârnă se îngroaşă sosul.

Subţiezi cu supă de la fiert legumele, adaugi sare şi piper şi pui acest sos în oala în care fierb legumele. Amesteci şi presari pătrunjel fin tocat, adaugi roşiile decojite, tăiate cubuleţe şi laşi să mai fiarbă 7-8 minute, la foc mediu.

Presari porţiile cu mărar fin tocat.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.