Ciorbă de potroace cu maruntaie de curcan

Printeaza

Ciorbă de potroace cu maruntaie de curcan din: maruntaie de curcan, ceapa, morcov, pastarnac, ou, orez, bos, rosii si leustean.

Ingrediente:Ciorba_de_potroace_cu_maruntaie_de_curcan

  • 1 kg maruntaie de curcan
  • 1 ceapa mai mare
  • 1 morcov potrivit
  • 1 pastarnac
  • 1 ou
  • 1/2 lingura orez
  • bors, dupa gust
  • 150 g rosii din conserva
  • o legatura leustean

 

Mod de preparare:

Speli carnea cu apă rece, o pui la fiert şi, după câteva clocote, iei oala de pe foc şi arunci prima apă. Pui iar la fiert carnea cu apă rece şi, după ce a fiert pe jumătate, adaugi legumele tocate mărunt. Laşi să fiarbă bine legumele, după care adaugi orezul.

Pui şi 3-4 linguri de roşii din conservă, tocate mărunt şi acreşti cu bors, după gust. Laşi să mai fiarbă câteva clocote. Baţi oul şi faci cu o furculiţă nişte zdrenţe pe care le adaugi în ciorbă când fierbe bine. Adaugi leuştean verde sau uscat şi iei oala de pe foc.

Ciorbă de potroace cu maruntaie de curcan

Ciorba_de_potroace_cu_maruntaie_de_curcan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.