Ciorbă de perişoare ca in Moldova

Printeaza

Ciorbă de perişoare ca in Moldova din: carne de porc, orez, oua, smantana, morcovi, telina, bulion, ceapa, piper, patrunjel si otet.

Ingrediente:Ciorbă de perişoare ca in Moldova

  • 1/2 kg carne de porc tocata
  • 2 linguri orez
  • 2 oua
  • 2 linguri smantana
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • bulion
  • 1 ceapa
  • piper
  • patrunjel verde
  • otet

 

Mod de preparare:

Carnea de porc tocată o amesteci cu orezul, cu piperul şi cu smântână, apoi adaugi 2 ouă şi amesteci din nou.

Faci perişoarele mai mari, ca în Moldova. Intre timp, pui la fiert apa. Telina, morcovul, ceapa şi le pui în apa fiartă.

Adaugi şi perişoarele în apa care fierbe. La urmă pui şi bulionul.

Acreşti cu oţet la final şi apoi adaugi pătrunjelul verde tocat.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Retete de Revelion: Ciorba de perisoare

O reteta delicioasa de ciorba de perisoare din: cartofi, oase de vitel, ceapa, morcovi, rosie, ardei gras, bors, leustean, patrunjel, sare, carne tocata de vita, ceapa, orez, paine si ou. Ingrediente: 5-6 cartofi 1 kg oase de vitel 2 cepe 2 morcovi 1 rosie 1 ardei gras bors leustean patrunjel sare pentru perisoare: 500 g […]

 

Ciorba de perisoare din peste (cod)

Ciorba de perisoare din peste cu tarate

Ciorba de perisoare din peste cu tarate din: apa, file de peste, orez, tarate de grau, ceapa, verdeata, morcovi, telina, dovlecel, ulei, condimente, busuioc si bors. Ingrediente: 1 1/2 l apa 1 1/2 bucata file de peste (de care preferi) 1 cescuta orez 2 linguri tarate de grau 2 cepe mai mici verdeata 2 morcovi 1 […]

 

Ciorba de perisoare din carne de curcan

Ciorba de perisoare cu zeama de varza si carnati

Ciorba de perisoare cu zeama de varza si carnati Ingrediente: o ceapa mijlocie 1-2 ardei grasi 3 morcovi o telina data pe razatoarea cu ochiuri mici   Mod de preparare: Toate legumele le calesc in ulei. Dupa ce s-au calit (de fapt, mai mult s-au inmuiat), adaug circa 3 litri de apa si las sa […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.