Ciorba de perisoare cu zeama de varza si carnati

Printeaza

Ciorba de perisoare cu zeama de varza si carnati

Ingrediente:Ciorba de perisoare cu zeama de varza si carnati

  • o ceapa mijlocie
  • 1-2 ardei grasi
  • 3 morcovi
  • o telina data pe razatoarea cu ochiuri mici

 

Mod de preparare:

Toate legumele le calesc in ulei. Dupa ce s-au calit (de fapt, mai mult s-au inmuiat), adaug circa 3 litri de apa si las sa fiarba la foc mare. Dupa ce a dat un clocot, adaug 1/2 l zeama de varza.

Lasa sa dea cateva clo­cote si apoi adaug si 2 linguri de orez si perisoarele, pe care le pregatesc din: 500 g carne tocata de porc amestecata cu doua cepe tocate marunt, 1 lingura de orez (ales si spalat), piper, condimente si un ou ca sa se inchege mai bine perisoarele.

Amestec totul foarte bine si, cu mana umeda, formez perisoarele carora le dau drumul in ciorba. Las sa fiarba bine si apoi trag oala de pe foc. Tai rondele doi carnati afumati si drumul in ciorba si lor si, dupa ce s-a mai racit putin.

Se drege cu un ou amestecat cu smantana. Serviti cu patrunjel si marar marunt tocat si smantana.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.