Ciorbă de găină – usor de preparat

Printeaza

Ciorbă de găină din: carne de pasare, morcov, pastarnac,  ceapa, rosii decojite, patrunjel, leustean, ou, smantana, fidea, bors, sare.

 

Ingrediente:

  • o găină potrivită
  • 2 mor­covi
  • 1 păstârnac
  • 2 cepe
  • 1 cutie cu roşii decojite
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 1 legă­tură de leuştean
  • 1 ou
  • 3 linguri cu smântână
  • 50 g fidea
  • bors
  • sare

 

Mod de preparare:

Pune ceapa la fiert în apă rece. Când începe să fiarbă, adaugă găina tăiată în bucăţi şi un praf de sare.

Adună spuma de câte ori este nevoie. Când carnea este aproape fiartă, pune restul de zarzavat tocat fin.

Inainte de final, adaugă roşiile tă­iate şi fideaua.

Potriveşte gustul de sare şi acreşte cu bors. Inainte de a opri focul, presară verdeaţa.

Pentru a ob­ţine un gust mai bun, drege ciorba cu smântână amestecată cu oul bătut.

 

 

Ciorbă de găină

 

retete

Ciorbă de Perișoare: Aromă Autentică cu o Notă Modernă

Ciorbă de Perișoare: Aromă Autentică cu o Notă Modernă din: carne tocata de vita, orez brun, oua de rata, dovlecel, radacina de telina, ceapa, suc de legume, marar, sare de mare, piper, apa. Descoperă o reinterpretare modernă a ciorbei de perișoare, o rețetă tradițională românească îmbogățită cu ingrediente noi pentru un profil nutrițional superior. Ingrediente: […]

retete

Rețetă Autentică de Ciorbă de Fasole Verde cu Afumătură – Savoare Tradițională Românească

Rețetă Autentică de Ciorbă de Fasole Verde cu Afumătură – Savoare Tradițională Românească din: fasole verde, afumatura, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, ardei gras, rosii, pasta de tomate, supa de legume, sare, piper, leustean. Descoperă secretul unei ciorbe de fasole verde cu afumătură delicioasă, o rețetă tradițională românească plină de savoare și arome autentice. Află […]

 

retete

Ciorba de burta, reteta gustoasa si usor de preparat

Ciorba de burta, reteta gustoasa si usor de preparat din: burta de vita, ceapa, morcovi, cartofi, usturoi, ulei, supa de pui, faina, boia de ardei, smantana, zeama de lamaie, patrunjel. Ciorba de burtă este un preparat tradițional din bucătăria românească, iar această rețetă adaugă o notă de eleganță cu ingredientele și aromele sale. De-a lungul […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.