Ciorba de dovleac cu nuci

Printeaza

Ciorba de dovleac cu nuci din: dovleac, lapte de soia, nucsoara, nuca, patrunjel, sare.

Ingrediente:Ciorba de dovleac cu nuci

  • 800 g miez de dovleac
  • 300 ml lapte de soia
  • 1 vârf de linguriţă de nucşoară
  • 50 g nucă sfărâmată
  • 1 linguriţă
  • pătrunjel tăiat cu foarfecă
  • sare

 

Mod de preparare:

Tăiaţi dovleacul cubuleţe, apoi fierbeţi-l la aburi 15 minute. Daţi la mixer împreună cu nucşoara şi puţină sare, apoi adăugaţi treptat laptele.

Serviţi în boluri, presăraţi nucă sfărâmată şi pătrunjel.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.