Ciorba cu fasole verde si smantana

Printeaza

Ciorba cu fasole verde si smantana din: apa, fasole verde, rosii, ardei grasi, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, smantana, oua, bors, sare, piper, ardei iute, leustean verde, marar si patrunjel.

Ingrediente:Ciorba_cu_fasole_verde_si_smantana

  • 6 pahare apă
  • 3 pahare fasole verde tăiate
  • 4 roşii
  • 2 ardei graşi
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 rădăcină pătrunjel (ţelină)
  • ½ pahar smântână
  • 2 ouă
  • 2 pahare de borş acru
  • sare
  • piper negru boabe
  • 1 ardei iute
  • leuştean verde
  • 1 lingură verdeaţă tăiată de mărar şi pătrunjel

 

Mod de preparare:

În apă clocotită se pune fasole verde tăiată, apoi morcovul, pătrunjelul, ceapa, ardeii graşi – toate tăiate cuburi mici – şi se fierb 10-12 minute. Se adaugă roşiile, curăţate de pieliţă şi mărunţite, leuşteanul, borşul, sarea şi piperul negru.

Peste 5-7 minute se adaugă ouăle, bătute cu smântână. Se fierbe încă puţin, fără să clocotească. Se condimentează cu ardei iute mărunţit şi cu verdeaţă. Se serveşte cu smântână.

Ciorba cu fasole verde si smantana

Ciorba_cu_fasole_verde_si_smantana

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Ce bine arata!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.