Friptura de porc in forma de coroana din: costita de porc, usturoi, ulei, cimbru, piper, chimion, coriandru, sare. Ingrediente: 2 bucăţi întregi de costiţă de porc (aproximativ 4-5 kilograme, în total 14-16 bucăţi) 2 căţei de usturoi 2 linguri ulei de măsline extra virgin 2 linguriţe de cimbru uscat 1/2 linguriţă de piper negru 1/2 […]
Cinci Retete de Mancare cu Carne de Porc
PrinteazaRetete de Mancare cu Carne de Porc:
Coaste de porc prajite
Coaste de porc prajite din: coaste de purcel, ghimbir, ardei iute, sos de soia, zahar, anason, scortisoara, sare, ulei, ulei de susan, usturoi, ceapa verde, coriandru, zahar. Ingrediente: 1 kg coaste de purcel 30 g ghimblr proaspăt 1 ardei iute uscat 40 ml sos de soia dark 1 lingură de zahăr 3 bucăţi de anason […]
Rulada de porc cu mere
Rulada de porc cu mere din: vrabioara de porc, prosciutto, mere, vin, supa de pui, ulei, unt, sare, piper, hribi, spanac, ceapa, usturoi, coniac, cimbru, nucsoara, rozmarin. Ingrediente: 800 g vrăbioară de porc (o singură bucată) 100 g prosciutto 4 mere verzi 100 ml vin alb 100 ml supă concentrată de pui 1 lingură de […]
Friptura de porc in vas de lut
Friptura de porc in vas de lut din: spata de porc, morcovi, usturoi, ceapa verde, lamaie, cimbru, chimion, ienibahar, ardei iute, ulei, sare, piper, varza murata, sunca, smantana, ceapa, dafin, chimen, ulei. Ingrediente: 4 bucăţi de spată de porc fără os 4 morcovi 2 căţei de usturoi 1 legătură de ceapă verde sucul şi coaja […]
Mancare ardeleneasca cu carne de porc
Mancare ardeleneasca cu carne de porc din: pulpa de porc, boia, ceapa, gogosari, cartofi, zahar, ulei, sare, piper, rosii, patrunjel. Ingrediente: 800 g pulpă de porc boia iute şi dulce 3 cepe 3 gogoşari 5 cartofi 2 linguriţe zahăr 4 linguri ulei sare piper 1 cutie roşii în bulion pătrunjel verde Mod de preparare: Speli […]
Pofta buna!