Chiftelute marinate in sos de legume

Printeaza

Chiftelute marinate in sos de legume din: cartofi, ardei gras, ulei, supa, bulion, suc de rosii, carne tocata, galbenus, branza de vaci, pesmet, rondele de ceapa, sare, piper, boabe de porumb, boabe de fasole rosie, ketchup si ceapa verde.

Ingrediente:Chiftelute_marinate_in_sos_de_legume

  • 500 g cartofi rosii
  • 1 ardei gras verde
  • 2 linguri ulei
  • 600 ml supa
  • 2 linguri bulion
  • 200 ml suc de rosii
  • 200 g carne tocata
  • 1 galbenus
  • 2 linguri branza de vaci
  • 2 linguri pesmet
  • 3 linguri rondele de ceapa prajite
  • sare
  • piper
  • 1 conserva boabe de porumb (425 ml)
  • 1 conerva boabe de fasole rosie (425 ml)
  • 2 linguri ketchup
  • 3 linguri rondele de ceapa verde

 

Mod de preparare:

Se decojesc cartofii şi se spală. Se pregăteşte arde­iul gras. Ambele se taie cuburi şi se călesc 2-3 min. Intr-o lingură de ulei.

Se sting cu supa şi se fierbe totul 10 minute. Se adaugă bulion şi suc de roşii.

Se frământă carnea tocată cu gălbenuş de ou, brânză de vaci, pesmet şi ceapă prăjită.

Se sărează şi se piperează. Se modelează biluţe şi se prăjesc într-o tigaie de teflon cu 1 lingură de ulei cca 6-8 min.

Se lasă să se scurgă boabele de porumb şi de fasole. Se adaugă în supă cu chifteluţele şi ketchupul. Se lasă să fiarbă 5 min.

Se sărează, se piperează şi se presară rondele de ceapă verde.

Chiftelute marinate in sos de legume

Chiftelute_marinate_in_sos_de_legume

Pofta buna!

 

 

4 comentarii

  1. Ce bine arata chiftelutele astea

  2. Ce bine arata chiftelutele astea marinate

  3. Chiftelele astea arata foarte, foarte bine

  4. Mi-ai dat o idee buna cu chiftelute astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.