Chiftelute de porc si vita marinate

Printeaza

Chiftelute de porc si vita marinate din: carne vita, carne de vitel, carne de porc, oua, branza, patrunjel, usturoi, pesmet, apa, sare, piper, ulei de masline, sos de rosii.

Ingrediente:Chiftelute de porc si vita marinate

  • 1 kg carne de vita, tocata
  • ½ kg carne de vitel, tocata
  • ½ kg carne de porc, tocata
  • 2 oua
  • 1 cana branza rasa
  • 1 ½ linguri patrunjel tocat
  • ½ catel de usturoi, tocat
  • 2 cesti pesmet
  • 2 cani de apa calduta
  • sare si piper negru dupa gust
  • 1 ceasca ulei de masline
  • sos de rosii

 

Mod de preparare:

Combinati carnea tocata intr-un castron mare. Adaugati oualele , branza , patrunjelul , usturoiul , sare si piper dupa gust. Amestecati bine. Adaugati pesmetul, incorporati apa. Formati chiftelute.

Incalziti ulei de masline intr-o tigaie mare. Adaugati chiftelutele si prajiti bine pe toate partile. Transferati pe prosoape de hartie. Fierbeti sosul de rosii, apoi adaugati chiftelutele si fierbeti 15 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.