Chiftelute de dovlecei cu telemea

Printeaza

Chiftelute de dovlecei cu telemea din: dovlecei, ou, telemea de vaca, ceapa, usturoi, marar, pesmet, faina, piper, sare, ulei.

Ingrediente:Chiftelute_de_dovlecei_cu_telemea

  • 3 dovlecei
  • 1 ou
  • 50 g telemea de vaca
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 1 legatura de marar
  • 2 linguri de pesmet
  • 1 lingura de faina
  • piper
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Curăţă dovleceii şi dă-i pe răzătoarea mare. Presară un praf de sare, apoi lasă-i să se scurgă 15 minute

Adaugă oul, brânza zdrobită, ceapa tocată, mărarul tăiat mărunt şi usturoiul zdrobit. Presară pesmetul şi făina şi amestecă energic.

Condimentează cu sare şi piper. Din compoziţia astfel obţinută, pune cu lingura grămăjoare în ulei încins.

Rumeneşte-le pe ambele părţi. Scoate-le pe hârtie absorbantă şi serveşte-le cu puţin ketchup.

Chiftelute de dovlecei cu telemea

Chiftelute_de_dovlecei_cu_telemea

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.