Chiftele din carne de iepure

Printeaza

Chiftele din carne de iepure din: pulpe de iepure, ceapa, oua, morcov, marar, patrunjel, paine, lapte, boabe de piper, otet, vin rosu, faina, ulei.

Ingrediente:Chiftele_din_carne_de_iepure

  • 4 pulpe de iepure
  • 1 legătură ceapă
  • 2 ouă
  • 1 morcov
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • 2 felii de pâine
  • 1 ceaşcă lapte
  • boabe de piper
  • oţet
  • vin roşu
  • făină
  • ulei

 

Mod de preparare:

Pui cu o zi înainte pulpele de iepure într-un baiţ preparat din 1 parte apă, 1 parte vin, 2 părţi oţet şi boabe de piper. A doua zi speli bine pulpele şi le pui la fiert în apă cu sare pentru 30 de minute, ca să iei mai uşor carnea de pe oase.

Dezosezi pulpele şi treci carnea de două ori prin maşina de tocat, astfel încât să se pătrundă bine când o prăjeşti. Cureţi ceapa, o toci mărunt, speli şi cureţi mor­covul şi îl dai pe râzătoare.

Adaugi legumele în compoziţia de carne împreună cu ouăle, pâinea înmuiată în lapte şi stoar­să bine, verdeaţa tăiată fin, sare şi piper după gust.

Omogenizezi compoziţia, apoi formezi chiftele pe care le dai prin făină şi le prăjeşti în ulei încins, pe foc mic. Sunt foar­te gustoase cu orice salată de sezon.

Chiftele din carne de iepure

Chiftele_din_carne_de_iepure

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • chiftele de iepure
  • chiftele din carne de iepure

1 comentariu

  1. Nu am mancat niciodata chiftele din astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.