Cataif cu frişca si zahar vanilat

Printeaza

Cataif cu frişca si zahar vanilat

Ingrediente:Cataif cu frişca si zahar vanilat

  • 250 g taitei pentru cataif

Siropul:

  • 180 g zahăr
  • 30 g glucoza
  • 1/4 păhărel apă

Umplutura:

  • 500 g frişcă
  • 50 g zahăr pudră
  • 1 plic zahăr vanliat

 

Mod de preparare:

Pe fundul unei tăvi se aşază într-un strat uniform, tăiţeii de cataif stropindu-i cu puţină apă. Se pune tava la cuptor.

Tăiţeii copţi se însiropează, se taie în bucăţi şi se aşază pe un platou. Se pune deasupra un strat uniform, de 4—5 cm grosime, de frişcă bătută.

Se aco­peră cu bucăţi pătrate de tăiţei copţi. Se decorează cu frişcă bătută şi fructe zaharisite.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.