Carnati in vin alb

Printeaza

Carnati in vin alb din: carnati, unt, vin alb si cimbru.

Ingrediente:Carnati_in_vin_alb

  • 800 g carnati proaspeti
  • 100 g unt
  • 200 ml vin alb
  • 2 linguri cimbru proaspat

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie incapatoare se topeste untul si se pune jumatate din cantitatea de cimbru. Se lasa un minut si apoi se asaza carnatii. Se rumenesc pe o parte si apoi se intorc cu grija pe partea cealalta. Se toarna vinul putin cate putin si de fiecare data se adauga vin dupa ce cantitatea dinainte s-a evaporta.

Se stropesc carnatii cu sosul din tigaie si, dupa ce s-au rumenit complet, se presara cu restul cantitatii de cimbru, se acopera cu un capac si se lasa 10 minute.

Carnati in vin alb

Carnati_in_vin_alb

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.