Capama greceasca de iepure de casa

Printeaza

 Capama greceasca de iepure de casa

Ingrediente:Capama greceasca de iepure de casa

  • 1 iepure
  • 350 g ceapă verde
  • 350 g usturoi verde
  • 2 legături mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • 300 g roşii sau bulion
  • sare
  • 1/2 litru supă de iepure
  • 1-2 lămîi
  • 250 g ulei sau grăsime

 

Mod de preparare:

Se taie carnea bucăţi egale, se dau prin făina şi se prăjesc. Separat se spală ceapa, usturoiul, verdeaţa, se taie (circa 2 cm), se pune totul peste car­nea prăjită, verdeaţa tocată, roşiile curăţate de pieliţă, vinul.

Se fierbe pe plită cu capac la foc moderat circa 40 minute, pină ce lichidul a scăzut, se aşază pe platou cu feliuţe de lămaie curăţate de coajă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.