Burger italian

Printeaza

Se amestecă 500g carne tocată de vită cu 2 linguri pastă de roşii uscate şi 1 lingură de busuioc uscat. Se asezonează bine, se modelează 4 chiftele şi se lasă la rece 30 de minute. Se încinge cuptorul la 200° C/gaz 6.

Se coc burgerii 15 minute, până când sunt pătrunşi după preferinţă. Se întorc burgerii la jumătatea timpului de pe o parte pe cealaltă. Se servesc cu 4 chifle ciabatta prăjite şi cu 125 g de mozzarella feliată şi 4 linguriţe de pesto, împărţite între cele 4 chifle.

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.