Bulete cu carpaccio

Printeaza

O reteta delicioasa de bulete cu: cascaval, branza telemea, branza de vaci, ardei iute, carapaccio, faina, oua, praf de copt, morcov, sare, piper, patrunjel, ulei, sos de rosii picant.

Ingrediente:

  • 400 g caşcaval
  • 200 g brânză de vaci
  • 300 g brânză telemea
  • un ardei iute mic
  • 300 g carpaccio
  • 200 g făină
  • două ouă
  • un pliculeţ praf de copt
  • un morcov
  • sare
  • piper
  • pătrunjel
  • ulei de floarea-soarelui
  • sos de roşii picant

Mod de preparare:

Carpaccio se toacă mărunt şi se pune într-un castron. Mor­covul se curăţă de coajă, se spală, se dă pe răzătoarea cu ochiuri mici şi se căleşte în puţin ulei încins, se scurge şi se pune lângă carpac­cio.

Brânza telemea şi caşcavalul se dau pe râzătoare şi se pun într-un bol împreună cu carpaccio, morcovul, ouăle, brânza de vaci, sa­re şi piper după gust.

Se adaugă praful de copt, ardeiul iute tocat mărunt, pătrunjelul tocat se mixează sau se amestecă şi se adaugă făina trep­tat până rezultă un aluat potrivit de tare.

Se acoperă cu folie alimentară şi se introduce la rece pentru 30 de minute. Se formează bulete, se prăjesc în ulei încins, se scot cu o spumieră şi se pun într-un castron tapetat cu şerveţel.

 

Pofta buna!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.