Bruschette – usor de preparat

Printeaza

Bruschette din: fasole pastai, masline verzi, ansoa, paine, ulei de masline. Bruschetele sunt un aperitiv sau gustare originar din Italia, recunoscut pentru simplitatea sa și pentru combinația de arome proaspete și gustoase.

Ele constau în bucăți de pâine prăjită sau rumenită la cuptor, frecate cu usturoi și servite cu ingrediente proaspete de sezon, cum ar fi roșii, busuioc, ulei de măsline și brânză.

 

 

Ingrediente:

 

Mod de preparare:

Păstăile se fierb în apa cu sare timp de aproximativ 5 minute, se iau de pe foc şi imediat se spală cu apă rece, iar apoi se lasă la scurs câteva minte.

Fasolea, măslinele anşoa se taie bucatele şi se amestecă.

Se lasă la frigider timp de 30 minute. Intre timp se încălzeşte cupto­rul la 170°C.

Se taie bagheta de pâine felii şi se ung cu ulei de măsline. Se bagă la cuptor feliile de pâine aşezate pe o hârtie de copt, până când devin aurii, ungându-le din când în când cu ulei de măsline dacă încep să se usuce.

Odată rumenită păinea, se scoate din cuptor şi se presară deasupra amestecul de fasole păstăi, măsline verzi şi anşoa.

Se servesc pe loc.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Bruschette cu rosii, busuioc si ceapa

Bruschette cu avocado si rosii

Bruschette cu avocado si rosii din: paine ciabatta, usturoi, ulei de masline, busuioc, rosii, avocado, suc de lamaie, sare, piper. Ingrediente: 1 paine ciabatta 2 catei de usturoi ulei de masline busuioc proaspat rosii proaspete 1 avocado 2 lingurite suc de lamaie sare piper   Mod de preparare: Tăiaţi pâinea în lungime şi apoi pe […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.