Briose grasute cu morcovi

Printeaza

Briose grasute cu morcovi: unt, zahar brun, oua, faina, smantana, morcovi, nuci, coaja de portocala.

Ingrediente:

  • un pachet de unt
  • 220 grame zahăr brun
  • 4 ouă
  • 750 grame făină pentru cozonac
  • 400 grame smântână
  • 1/2 kg de piure de morcovi fierţi
  • câteva nuci mărunţite
  • o linguriţă de coajă rasă de portocală

 

Mod de preparare:

Mai întâi, amestecă intr-un bol untul, zahărul, coaja de portocală, până când zahărul nu se mai simte.

Sparge ouăle peste acest amestec şi bate-le împreună cu faina adăugată pu­ţin câte puţin, smântână şi piureul de morcovi.

Bate energic, până când obţii o pastă omogenă.

Pune câte o lingură de compoziţie in formele de brioşe şi presară deasupra nucile măcinate.

Brioşele se dau la cuptor şi se coc la 180 de grade o jumătate de oră, până când devin aurii. Se servesc fierbinţi, la micul dejun.

 

 

Briose grasute cu morcovi

 

 

Brioșe cu Mere și Scorțișoară la Air Fryer

Brioșe cu Mere și Scorțișoară la Air Fryer din: mere, faina de grau, zahar granulat, unt, ou, lapte, praf de copt, scortisoara, sare. Încercați această rețetă simplă de brioșe cu mere, pregătite rapid și ușor în air fryer. Gustul dulce al merelor și aroma de scorțișoară fac din aceste brioșe o alegere perfectă pentru micul […]

retete

Brioșe pufoase – rețetă simplă

Brioșe Pufoase – Rețetă Simplă din: oua, zahar, faina, unt, lapte, praf de copt, esenta de vanilie. Această rețetă simplă de brioșe vă va aduce bucurie cu fiecare mușcătură. Brioșele sunt un desert iubit în întreaga lume, iar această variantă pufoasă este ușor de preparat. Ingrediente: 2 ouă 200g zahăr 200g făină 100g unt topit […]

 

retete

Briose cu nuci pecan

Briose cu nuci pecan din: tarate de grau, pudra de proteina, gluten de grau, sare, bicarbonat de sodiu, indulcitor, scortisoara, nuci pecan, zer, ou, ulei.   Consumul regulat de nuci pecan poate aduce numeroase beneficii pentru sănătate, inclusiv: Sănătatea inimii: Grăsimile sănătoase din nucile pecan pot ajuta la reducerea nivelului de colesterol rău (LDL) și […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.