Briose cu kaizer

Printeaza

O reteta delicioasa de Briose cu kaizer din: faina, lapte, ulei, oua, rosie, drojdie, cascaval, kaizer, masline negre, spanac, ou si sare.

Ingrediente:Briose cu kaizer

  • 350 g făină
  • 250 ml lapte
  • 50 ml ulei
  • 2 ouă
  • 1 roşie
  • 40 g drojdie
  • 50 g caşcaval ras
  • 100 g kaizer (sau costiţă afumată)
  • 100 g măsline negre
  • 100 g spanac congelat
  • 1 ou pentru uns deasupra
  • sare

 

Mod de preparare:

Se dizolva drojdia in lapte caldut, apoi se adauga, pe rand, uleiul, sare, dupa gust, ouale, maslinele feliate si spanacul scurs si taiat fasii. Se adauga rosia curatata de seminte si taiata cubulete mici, faina treptat, amestecand mere pana se incorporeaza toate ingredientele.

La sfarsit, se adauga kaizerul (sau costita) taiat cubulete si cascaval ras. Se tapeteaza formele de briose cu hartie speciala de copt, se toarna compozitia preparata (se umplu trei sferturi) si se pun la cuptor pentru 15 minute, la foc potricit.

Se scot din cuptor, se ung pe deasupra cu un ou batut cu o lingura de lapte si se mai lasa in cuptor inca 10-15 minute, pana se rumenesc frumos. Se consuma calde sau reci.

Briose cu kaizer

Briose cu kaizer

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.