Bors de stiuca

Printeaza

Bors de stiuca 

Ingrediente:Bors de stiuca

  • 1 kg ştiucă
  • 1 1 apă
  • 2 ceşti borş
  • 1 morcov
  • 1 pătr­unjcl
  • 1 păstîmac
  • o bucăţică telină
  • putină varză
  • 1 ceapă
  • sare
  • verdeaţă

Mod de preparare:

Tăiem subţire zarzavatul, varza şi ceapa şi le punem în apă cu puţină sare să fiarbă timp de o oră. După aceea adăugăm borşul.

Curăţăm ştiuca, o spălăm, tăiem bucăţi potrivite şi le punem să fiarbă cu zar avatul, adăugind puţină boia şi sare. Cand este gata, presărăm verdeaţă tocată.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • bors de stiuca

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.