Stiuca cu sos de legume

Printeaza

Stiuca cu sos de legume din: stiuca, rosie, morcov, patrunjel, sare, unt, lamaie.

Ingrediente:Stiuca cu sos de legume

  • 250 g ştiucă fără oase
  • 1 roşie
  • 1 morcov
  • 1 pătrunjel
  • sare
  • 1 linguriţă cu unt
  • 1/4 lămâie

 

Mod de preparare:

Curăţaţi peştele, spălaţi-l, fierbeţi-120 min în apă caldă. Lucraţi la foc mic. Săraţi, trageţi vasul de pe foc. Curăţaţi legumele, puneţi-le la fiert în apă caldă cu sare şi lăsaţi-le până se pot consuma.

Scoateţi-le din supă, răciţi-le, treceţi-le prin sită.

Serviţi peştele stropit cu zeamă de lămâie şi acoperit cu sosul de legume, în care aţi pus şi 1 linguriţă cu unt, cu pâine veche de o zi.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Stiuca cu sos de legume
Autor
Publicat pe

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.