Biscuiti cu crema de cafea

Printeaza

Biscuiti cu crema de cafea din: unt, zahar, cafea macinata, ou, esenta de vanilie, faina, sare, praf de copt, nuci, albus, zahar, esenta de vanilie.

Ingrediente:Biscuiti_cu_crema_de_cafea

pentru aluat:

  • 125 g unt
  • 120 g zahar
  • 2 linguri cafea macinata
  • un ou
  • o lingura esenta vanilie
  • 175 g faina
  • un praf sare
  • praf de copt
  • 50 g nuci macinate

pentru crema:

  • un albus
  • 220 g zahar
  • esenta de vanilie

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, untul şi zahărul se freacă spumă, se adaugă cafeaua, oul, vanilia, făina, nuca, sarea şi praful de copt şi se amestecă bine. In tava de copt tapetată cu hârtie de copt se pun mici grămăjoare de aluat şi se coc 12 minute, apoi se lasă la răcit.

Intre timp, se prepară crema, pentru care se mixează albuşul cu zahărul, adăugat treptat, puţin câte puţin. La final, se pune şi esenţa de vanilie. Fursecurile bine răcite se unesc două câte două cu puţi¬nă cremă şi se aşază pe platou.

Biscuiti cu crema de cafea

Biscuiti_cu_crema_de_cafea

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.