Biftec corsican

Printeaza

Biftec corsican din: muschi de vaca, sare, ulei, otet, usturoi si verdeata.

Ingrediente:Retete_3

  • 6 felii muschi de vaca
  • sare
  • 1 ceasca de ulei
  • 1 lingurita otet
  • usturoi
  • verdeata

 

Mod de preparare:

Speli carnea, o ştergi cu un prosop curat şi o tai felii. Le ungi cu ulei şi puţin muştar, le aşezi unele peste altele şi le laşi la rece 1 oră. Prăjeşti carnea în ulei încins câte 4 minute pe fiecare parte. Le scoţi şi le laşi pe o farfurie la cald.

In uleiul în care s-au prăjit feliile de carne, pui o lingură de oţet şi amesteci, apoi adaugi usturoiul, după gust şi o lingură de pă­trunjel verde tocat fin. Le fierbi câteva minute, după care răstorni peste biftecuri.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.